Fogtechnika

Munkánk során a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk

Hiszünk abban, hogy a modern technológia alkalmazása pontosabbá, gyorsabbá és minőségibbé teszi a munkánkat. Ezért használjuk a CAD/CAM technológiát!

Mit jelent a CAD/CAM?

CAD – Computer Aided Design – vagyis számítógép segítségével tervezett.

CAM – Computer Aided Manufacturing – vagyis számítógép segítségével elkészített.

A CAD/CAM technológia segítségével leggyakrabban hidakat és koronákat készítünk. A folyamat során a számítógép letapogatja az előre elkészített gipszmintát, így lehetőségünk van digitálisan megtervezni a felépítményt. (CAD). A terv elkészítését követően egy 3D nyomtató segítségével készül el a korona, vagy a híd. (CAM)

Miért a CAD/CAM technológiát használjuk fogászatunkon?

Pontos

A számítógépes technológia teljes pontosságot garantál, hiszen a szoftver segítségével egészen pontosan tervezhetjük meg a felépítményt.

Tökéletes illeszkedés

A CAD/CAM-el tökéletesen illeszkedő koronákat és hidakat készíthetünk. Így a pótlás viselése kényelmes, a korona élettartama megnő.

Tartós, biztonságos

A tökéletes pontosság miatt a megfelelő higiéniai szabályok betartása mellett a fogpótlások melletti fogak szuvasodása megelőzhető.

Hibátlan

A felépítmény tervezése és gyártása is számítógép vezérlet, így a készítés során az esetleges legapróbb eltérések is azonnal korrigálhatóak.