Munkatársaink

Dr. Pákozdy
László

fogszakorvos, dentoalveoláris sebész

1994-ben végeztem Budapesten. A SOTE konzerváló fogászati osztályon és a számos kiváló hazai és londoni fogászaton való munka során a fogpótlások és fogászati implantátumokból szereztem széleskörű tapasztalatot.

Hiszek az egyenrangú munkában, amelyben a pácienssel megértetni kell az egyes kezelési lehetőségek előnyeit és hátrányait, így közösen tudjuk a számára szakmailag legmegfelelőbb tervet kiválasztani. Az ilyen együttműködésben a gyógyulás sokkal teljesebb. 

A munkám során a legjobb minőségű fogászati alapanyagokkal dolgozom, a munkatársaimmal pedig a minőségi munka iránti igény és a tiszta kommunikáció, a munkánk szeretete hozott össze.

Rőth
Gergely

FOGTECHNIKUS MESTER​

Közel 20 éve dolgozom fogtechnikusként. Szeretem a munkámat, számomra ez művészet. Szerencsés vagyok, hogy választhatok, kivel dolgozom együtt. Így választottam egy szakmailag magas szintű, emberileg korrekt orvost. Az ilyen együttműködés a páciensek javára válik, ez pedig értelmet ad a művészetnek.

Érdekelnek a digitális fejlődés adta lehetőségek, folyamatosan keresem, hogy a legújabb technológiákat miként tudnám a munkám során eredményesen használni. 

Fogtechnikusként a legújabb CAD/CAM megoldásokkal dolgozom, és a 3 dimenziós nyomtatást hívom segítségül, hogy pácienseink a lehető legnagyobb elégedettséggel nézzenek újra tükörbe. 

Kiss
Barbara

fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Szeretek emberekkel dolgozni, segíteni őket egy folyamatban, amelyben egészségesebbek, magabiztosabbak, teljesebbek lesznek. Számomra ezt jelenti a fogászati asszisztencia: együtt dolgozni egy szakmailag biztos és megbízható orvossal, így jól tudok figyelni a páciens igényeire, segíteni őt, hogy ne kiszolgáltatott résztvevője legyen a saját fogászati beavatkozásának, hanem egyenrangú partenere az orvosnak a gyógyulás és szépülés folyamatában.

Biztos vagyok abban, hogy a fogászati kezelés nem kell, hogy rossz élmény legyen! Megfelelő odafigyeléssel, személyre szabott tájékoztatással, empátiával és türelemmel a páciensek is nyugodtan, magabiztosan ülhetnek a székben.

Olyan orvosokkal szeretek együtt dolgozni, akik hisznek a kommunikáció erejében, a modern technológiákban és a kiváló alapanyagokban. Örülök, hogy ebben a rendelőben én is a legjobb helyen vagyok.