Hídpótlás

Egymás melletti foghiány? Nem probléma!

A híd pótlások nem csak egy foghiány pótlására, hanem egymás melletti hiányok orvoslására is kiváló megoldást jelentenek. A kiváló anyagokból elkészített híd pótlás teljesen élethű és természetes, amellyel nem csak önbizalmunkat nyerhetjük vissza, hanem rágóképességünk is tökéletes lesz. Így hosszú távon újra magabiztosan haraphatunk bele kedvenc ételeinkbe. 

Mi a híd?

A hidak egy vagy akár egymás melletti több foghiány pótlására alkalmasak. A hidaknak itt is szükségük van tartópillérekre, amelyek lehetnek:

– a foghiány melletti szomszédos fogak, amelyekre megfelelő előkészítést követően koronát ültetünk

– de lehetnek a foghiány melletti implantátumok is. 

A tartópillérekre ültetjük a hídtestet, ami gyakorlatilag a hiányt pótló műfogat, vagy műfogakat jelenti. 

Az így kapott pótlás stabil és a megfelelő ápolás mellett hosszú távon kényelmes megoldást jelent.

 
 
hid

Miért jó megoldás a híd pótlás?

Gyors és hatékony

A híd pótlásokkal könnyedén orvosolhatunk akár több, egymás melleti foghiányt is.

Visszaadja a rágóképességet

A híd pótlások olyan stabil rendszerek, amelyek segítségével Ön visszakapja rágóképességét, így újra szabadon élvezheti kedvenc ételeit.

Olyan, mint az igazi

A cirkoniumból készült híd pótlások teljesen élethűek, ráadásul fémallergiások számára is tökéletes megoldást jelentenek.

Hosszan tartó megoldás

A kiváló minőségű anyagokból készített híd pótlások megfelelő ápolás mellett akár egy évtizeden keresztül is biztonsággal használhatók

Mikor használunk híd pótlást?

Híd pótlást leggyakrabban egy vagy több egymás melletti foghiány esetén használunk. A híd pótlások felhasználása igen sokrétű.

Kiválthatja a részleges kivehető pótlást

Ha a fogak hiányát implantátummal és híd pótlással orvosoljuk, akkor akár a kényelmetlen, részlegesen kivehető pótlásokat is elfelejthetjük.

Egymás melletti foghiányok pótlása

Ha két vagy három fogunk hiányzik egymás mellett, de azok szomszédos fogai épek, vagy implantátumok, a híd pótlás a legegyszerűbb megoldás arra, hogy újra magabiztosan mosolyogjunk.

Első fogak hiánya esetén is kiváló megoldás

Ha az első fogaink hiányoznak, nem csak mosolyogni nem merünk, de a rágás is nehézséget okoz. A híd pótlások megfelelő és költséghatékony megodást jelentenek ebben az esetben is.

Milyen lépései vannak a híd pótlás elkészítésének?

Konzultáció és kezelési terv

A híd pótlás elkészítése előtt konzultációt tartunk pácienseinkkel, ahol részletes kezelési tervet állítunk össze. A kezelési terv tartalmazza a várható beavatkozásokat. A konzultáció során minden lépésről részletes tájékoztatást adunk.

Meglévő fogak előkészítése, lenyomatvétel

A beavatkozás első lépése a meglévő fogak előkészítése. Amennyiben meglévő fogaink képezik majd a hidak tartópilléreit, úgy azokat lecsiszoljuk és a későbbiekben korona kerül majd rájuk. A csiszolást minimális gyógyulási idő, majd a lenyomatvétel követi.

Híd felhelyezése

A lenyomat alapján a fogtechnikus elkészíti a híd pótlást, amelyet a már előkészített fogakra helyezünk. Amennyiben szükséges elvégezzük az apróbb korrekciókat annak érdekében, hogy az elkészült korona valóban kényelmes és természetes legyen.

Mit mondanak pácienseink?

I could barely walk, sit or stand when I found my way into Dr. Leibovitz's clinic. I had seen some other chiropractors, but it was only in this clinic that I had gotten real help with my issues.
Sophie Grant
Dr. Leibovitz sent me for an MRI and my results showed a bulging disk and a herniated disk. The treatment I received helped solve all my back pains. I can't believe what an improvement.
James Stinger
the staff at Dr. Leibovitz is wonderful. Now I can come back to all my favorite sports activities and drag my husband to whatever jogging marathons are available locally.
Amy Winter